Thu. Oct 6th, 2022

Golul.eu

Cele mai noi informatii din fotbal

Romania 0-1 Germania

3 min read

Au trecut cateva zile de la meciul respectiv, insa voiam sa spun si eu opinia mea in cateva cuvinte. Mai ales ca de data aceasta m-am uitat (aproape) toate cele 90 de minute si n-am apucat sa vad din partea noastra decat vreo 2 suturi care ar fi fost pe spatiul portii daca Mihaila si Keseru n-ar fi trimis atat de sus incat ma gandeam ca mingile lor se indreapta spre directia Mega Mall-ului aflat in apropierea Arenei Nationale. Iar asta a fost in primele 10 minute din joc, pentru ca Gnabry ne-a rezolvat din scurt, la o faza la care nici azi nu se stie daca a fost sau nu offside. Nu ma injurati daca sunteti fani Bayern Munchen, nu e treaba mea sa-mi dau cu parerea in privinta golului respectiv, in p*** mea. Intre o persoana care tinea cu nemtii pentru ca practic echipa lor e FC Bayern cap-coada (cu exceptia unor stranieri ca Gundogan, Rudiger sau Werner, dar si a unor jucatori de la Leverkusen, Leipzig sau Dortmund) si o persoana care tinea cu romanii pentru ca isi amintea de generatia 94 ajunsa in sferturile de finala ale Mondialului, am ales sa fiu impartial. Dati-ma in judecata. Lol.

Revenind la treburi mai serioase, nu pot spune ca a fost ceva de capul acestui meci dupa golul pe care l-a inscris Gnabry. Deci practic am pierdut 75 de minute din viata pe care nu le voi mai lua inapoi in veci. Odihneasca-se in pace. Da, asta chiar si tinand cont de faptul ca imediat dupa gol, Germania a mai avut o bara, la care Nita a intervenit excelent. Florin Nita, omul care a fost atat de sters cu Macedonia de Nord, a devenit un adevarat erou in meciul cu Germania, prin faptul ca nu ne-a lasat sa ne facem de rusine lasandu-i pe mancatorii de cremwursti sa plece din Bucuresti cu un bagaj de 5-6 goluri. Portarul Spartei Praga a respins suturi de la Gnabry, Sane, Emre Can, Goretzka, Gundogan. Practic cam toata echipa Germaniei a avut ocazii la poarta lui Nita, iar fostul goalkeeper al FCSB-ului a reusit sa le respinga pe toate in afara de golul lui Gnabry. A ajuns la nivelul la care pana si Neuer l-ar fi laudat pentru performanta sa. Si ca tot vorbim de portarul nemtilor, acesta nu prea s-a chinuit, dupa suturile trimise in directia Mega Mall-ului, nu a mai avut de respins decat vreo doua ocazii in ultimele minute. Romania stie sa atace doar in primele si in ultimele minute. Lol.

Am vazut niste reactii ale presei din Germania in privinta acestui meci si se spunea ca cica nemtii au tremurat pentru 2 puncte. Si mi-a venit sa rad. Voi va asteptati sa scoatem egal cu astia cand era sa scoatem egal cu Bulgaria de Vest… aaa, Macedonia de Nord? Nu? Nici eu. Mai important, lasati-ma sa vars o lacrima pentru decadenta Islandei, mizerabil infranta de Armenia in timp ce Romania se chinuia sa nu fie macelarita de nemti. Sorry, Iceland, hope you’ll still qualify tho. Best wishes <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved.