Tue. Oct 26th, 2021

Golul.eu

Cele mai noi informatii din fotbal

Cea mai buna metoda de reparatie

2 min read

Avand in vedere ca noile modele de telefoane sunt din ce in ce mai scumpe, sa trebuiasca sa faci o reparatie la ele nu suna atat de bine. Nici reparatiile nu sunt prea ieftine, tocmai de aceea avem mai mare grija de ele. Dar atunci cand vine vorba de o reparatie, trebuie sa iti alegi service gsm la care sa apelezi, in functie de marca de telefon pe care o ai, adica IOS sau Android. Daca nu sti care este cea mai buna metoda de reparatie pentru telefonul tau, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Daca ai un IOS, trebuie sa stii ca aceste telefoane sunt mai sensibile si mai pretentioase, de aceea cand vine vorba de a-ti alege un service gsm la care sa mergi pentru o reparatie, service-urile universale nu sunt chiar cea mai buna alegere. Daca ai un Iphone este mai bine sa mergi la service-uri care sunt specializate pe reparatii la Iphone, pentru ca cele universale este posibil sa nu aiba instrumentele necesare sau piesele necesare si reparatie poate sa dureze mai mult decat la un service pentru Iphone. 

Dar daca ai un Android, nu trebuie sa fii atat de grijuliu in privinta alegerii unui service, pentru ca acest tip de telefoane nu sunt atat de pretentioase sau sensibile ca Iphone-urile. Daca de exemplu ti s-a spart ecranul la telefonul proaspat cumparat Samsung Galaxy A9 2018, nu va trebui sa fie atat de greu sa alegi un service gsm pentru o inlocuire a sticlei la Samsung Galaxy A9 2018 pentru ca poti sa mergi la un service universal. 

Mai exista o varianta dar care se poate aplica sau mai bine zis, care este valabila, doar pentru cei care se pricep si au tot ceea ce le trebuie pentru o reparatie acasa. Deci , poti sa iti repari singur telefonul acasa, doar daca te pricepi si ai instrumentele si piesele necesare. Daca nu te pricepi, este mai bine sa mergi direct la un service pentru ca exista unele piese care sunt mai sensibile si daca le atingi si ele nu trebuiesc atinse, este foarte posibil sa fie inlocuite, asa ca in loc de o reparatie vei plati doua. 

Ultima varianta este pentru cei norocosii care inca au telefonul in garantie si li s-a stricat. In acest caz trebuie sa mergi la companie si telefonul tau va fi reparat fara ca tu sa platesti nimic, in baza bonului si a certificatului de garantie. Dar se poate repara pe garantie, doar daca nu l-ai stricat tu.

Acestea fiind spuse, daca nu stiai cum sa iti alegi service-ul gsm pentru repatiile la telefonul tau IOS sau Android, pentru IOS se recomanda service-urile speciale pentru Iphone si la Android se poate merge la cele universale.

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved.