Tue. Oct 26th, 2021

Golul.eu

Cele mai noi informatii din fotbal

Ce inseamna un telefon resigilat?

2 min read

Atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon nou, dar vrei sa fie de ultima generatie, sa aiba cele mai inalte performante, sa aiba cea mai buna durata de viata a bateriei, cea mai buna camera si altele, trebuie sa te asiguri ca bugetul tau este destul de mare, pentru ca acest telefon nu va fi deloc ieftin. Un exemplu de telefon care se incadreaza in aceste cerinte este Iphone 11 Pro Max care are un pret de aproximativ 6.500 de lei, fiind un pret foarte mare. Dar, cand cineva nu isi permite sa isi cumpere telefonul mult dorit pentru ca este prea scump, prefera sa se orienteze catre alt model care este mai ieftin si nu vor sa se gandeasca la varianta de a-l cumpara resigilat cand ar putea sa beneficieze de o reducere de 200-300 de lei. Se evita aceasta varianta de teama ca se va primi un telefon spart sau stricat, dupa care ar mai fi nevoie de reparatii, adica alta cheltuiala in plus. Dar acest lucru nu este posibil, iar daca si tu ai aceasta parere despre telefonul resigilat, este indicat sa urmaresti randurile de mai jos pentru a afla ce inseamna cu adevarat un telefon resigilat. 

Atunci cand o persoana isi cumpara un telefon, il va folosi pentru o perioada de timp, dar este posibil sa isi dea seama ca nu ii mai place, ca avea alte asteptari de la el, ca durata de viata a bateriei nu mai este asa buna pe cat se astepta sau alte motive. In aceasta situatia, persoana are dreptul de a returna telefonul in perioada maxima de 30 de zile. Dar inainte de a se accepta returul, se va verifica starea telefonului, iar daca se afla intr-o stare buna, se va expune din nou la vanzare, dar cu o reducere de 200-300 de lei fata de pretul initial, iar persoana respectiva isi va primi banii inapoi. In cazul in care telefonul prezinta ceva probleme, returul nu se va accepta. Asa ca, daca nu ai suficienti bani pentru a cumpara un Iphone 7 nou, de exemplu, poti sa il cumperi resigilat, mai ales daca iti lipseste acea suma de 200-300 de lei, pentru ca nu vei primi un telefon spart, astfel incat sa fie nevoie de o inlocuire a sticlei la Iphone 7. Daca ar fi fost spart telefonul, returul nu ar fi fost acceptat.

Pentru a concluziona, un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre o alta persoana inaintea ta, inseamna ca nu vei fi primul utilizator. Acea persoana l-a returnat din diverse motive, iar pentru ca telefonul se afla intr-o stare buna, returul s-a acceptat si s-a expus din nou la vanzare cu o reducere de 200-300 de lei.

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved.