Sat. Nov 28th, 2020

Golul.eu

Cele mai noi informatii din fotbal

Ianis Hagi ar fi fost cumparat de Rangers

2 min read

July 26, 2019, Genk, Belgium: Genk's Ianis Hagi celebrates after winning a soccer match between KRC Genk and KV Kortrijk, Friday 26 July 2019 in Genk, on the first day of the 'Jupiler Pro League' Belgian soccer championship season 2019-2020., Image: 461101101, License: Rights-managed, Restrictions: * Belgium, France, Germany, Luxembourg and Netherlands Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press

Situatia lui Ianis Hagi este una cat se poate de incerta in momentul de fata, mai ales acum in perioada de relaxare dupa pandemia de coronavirus. Fiul “Regelui” a fost cumparat de catre Genk de la Viitorul Constanta in vara anului trecut, unde a apucat sa evolueze in 14 meciuri de campionat si sa inscrie 3 goluri. Evolutiile slabe din ultima perioada de timp, insa, i-au cauzat pierderea locului in primul 11 al campioanei entitre a Belgiei, astfel incat Ianis a fost pus pe lista de transfer. In iarna aceastui an, a ajuns la Rangers, sub forma de imprumut. La Rangers, in perioada dinaintea izbucnirii pandemiei, Hagi jr a jucat 12 meciuri si a marcat 3 goluri pentru formatia scotiana. Intre care putem enumera o dubla marcata impotriva Bragai in saisprezecimile Europa League, dubla care a asigurat calificarea echipei in optimi. Acolo unde, in cele din urma, echipa a fost eliminata de Bayer Leverkusen. Apoi, fotbalul din Scotia a fost suspendat pe perioada nedeterminata la data de 13 martie, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Acum, problema consta in faptul ca, cu putin timp inainte de pandemie, evolutiile lui Ianis la Rangers au fost din ce in ce mai slabe. Ceea ce a dus la aceasta situatie de incertitudine in privinta viitorului tanarului international. Singura certitudine constand in faptul ca acesta nu va mai evolua la Genk de anul viitor. Sursele sugerand faptul ca, indiferent daca cei de la Rangers ar activa sau nu optiunea de cumparare, fiul “Regelui” tot ar urma sa fie vandut in alta parte. 

Acum, zvonurile care au aparut in privinta lui Hagi jr. pe durata pandemiei au fost cat se poate de diversificate. S-a vorbit mult despre un transfer al lui Ianis la Lazio, dar si despre faptul ca cei de la Rangers nu ar fi atat de siguri in privinta activarii optiunii de cumparare. 

Ei bine, pe 20 mai, publicatia italiana Gazetta dello Sport anuntase ca Rangers a activat optiunea de cumparare pentru Ianis. Evident, aceasta stire nu a fost confirmata oficial, cel putin nu inca. Insa, acum, si BBC a confirmat informatia. Astfel ca, in teorie, nu se mai poate intampla nici o surpriza in privinta lui Ianis in perioada de mercato din aceasta vara.

“Jucatorul de 21 de ani, fiul marelui Gheorghe Hagi, de la Barcelona si Real Madrid, a ajuns la Rangers in ianuarie, sub forma de imprumut pana la finalul sezonului”, au declarat cei de la BBC in ceea ce priveste transferul lui Ianis. Ceea ce, intr-un fel, confirma faptul ca zvonurile in legatura cu viitorul lui Ianis la Rangers ar putea fi adevarate. 

Fanii lui Rangers ar fi incantati ca aceste zvonuri sa se dovedeasca a fi reale. Mai ales pentru ca le-a castigat admiratia prin evolutia pe care a avut-o impotriva Bragai. Au fost mai multe postari pe Twitter in care fanii gruparii de pe Ibrox efectiv se rugau ca zvonurile lansate de Gazetta dello Sport sa fie reale. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved.