Sun. Oct 25th, 2020

Golul.eu

Cele mai noi informatii din fotbal

Rezumat UEFA Europa League, etapa a 3-a

2 min read

Grupa A

Sevilla s-a impus cu 3-0 in fata lui Dudelange, o victorie usoara, si ramane pe locul 1 in grupa. De cealalta parte, APOEL Nicosia a scos primul punct in grupa dupa un 2-2 cu Qarabag, care ramane pe locul 2 cu 4 puncte. Dudelange se afla pe locul 3 in urma victoriei cu APOEL de 4-3 la Nicosia, in timp ce APOEL se afla pe ultimul loc cu un singur punct. 

Grupa B

Copenhaga si Dynamo Kiev, cele doua favorite ale grupei, isi impart punctele intr-o remiza de 1-1 in capitala Ucrainei. Iar cu 5 puncte de fiecare, Copenhaga se afla temporar pe primul loc datorita avantajului golului marcat in deplasare. In celalalt meci al grupei, Malmo s-a impus impotriva elvetienilor de la Lugano cu 2-1 si a obtinut prima victorie in grupa, instalandu-se, deocamdata, pe locul 3 in spatele celor doua. 

Grupa C

Basel a trecut pe primul loc in grupa in urma unei victorii de 1-0 in Spania, contra celor de la Getafe, care coboara pe locul 2. In timp ce Krasnodar se impune cu 2-0 in fata turcilor de la Trabzonspor si urca pe locul 3 in grupa dupa ce obtine primele trei puncte in aceasta grupa de Europa League. Trabzonspor coboara pe ultimul loc dupa acest rezultat.

Grupa D

PSV Eindhoven ramane pe locul 1 in grupa cu 7 puncte si dupa remiza alba cu cei de la LASK Linz (o surpriza placuta pana in momentul de fata), care se claseaza pe locul 3 in grupa cu un total de 4 puncte. In celalalt meci al grupei, Sporting s-a impus contra celor de la Rosenborg cu scorul de 1-0 si se afla pe locul 2 cu un punct in spatele lui PSV, in timp ce Rosenborg ramane pe ultima pozitie. 

Grupa E

Celtic s-a impus in fata lui Lazio dupa o rasturnare de situatie, lazialii deschizand scorul; dupa 1-1 la pauza, scotienii au revenit in avantaj si conduc grupa cu 7 puncte. In celalalt meci al grupei, CFR Cluj s-a impus cu un 1-0 chinuit in fata unui Rennes care a evoluat in 9 oameni dupa ce a primit cartonase rosii la inceputul fiecarei reprize si se claseaza pe locul 2 cu 6 puncte. Lazio ramane pe 3 cu tot atatea (victoria cu Rennes), in timp ce francezii se afla pe ultimul loc cu sanse minime de calificare la Europa League in acest punct. 

Grupa F

Arsenal s-a impus cu 3-2, intr-un mod chinuit, in fata celor de la Vitoria Guimaraes, si domina grupa cu punctaj maxim dupa 3 etape. In celalalt meci al grupei, si Eintract Frankfurt s-a impus cu 2-1 in fata lui Standard Liege, adunand 6 puncte si aflandu-se pe locul 2. Belgienii se afla pe locul 3 cu cele 3 puncte obtinute in victoria cu Guimaraes. Portughezii aflandu-se pe ultimul loc fara nici un punct acumulat pana in momentul de fata. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved.